Perfectly Modded

Modding done right!
 
HomeHome  WebsiteWebsite  PublicationsPublications  YouTubeYouTube  TwitchTwitch  CalendarCalendar  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 [solved]ENB graphics bug

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
dilligaf109
Rookie poster
Rookie poster


Posts : 9
Join date : 2016-04-15

PostSubject: [solved]ENB graphics bug   Thu Sep 15, 2016 10:54 pm

hi i'm getting weird texture bug/glitches flashing with the new ENB, when i  enable UseOriginalObjectsProcessing  it fixes it.  i tried going through each enb setting disabling/enabling and nothing stopped the flashing except UseOriginalObjectsProcessing.  I'd like to use the good looking ENB rather than try the Low preset.  Any help?  I'm using AMD fwiw
Back to top Go down
View user profile
dilligaf109
Rookie poster
Rookie poster


Posts : 9
Join date : 2016-04-15

PostSubject: Re: [solved]ENB graphics bug   Sat Sep 17, 2016 2:15 am

nothin?
Back to top Go down
View user profile
dilligaf109
Rookie poster
Rookie poster


Posts : 9
Join date : 2016-04-15

PostSubject: Re: [solved]ENB graphics bug   Sat Sep 17, 2016 2:47 am

well, i hit "load configuration" in the ENB menu in game and it stopped the flickering/mad colors instantly... don't know if its changed any settings... but yeah
Back to top Go down
View user profile
RottenDub
Admin
Admin
avatar

Posts : 1753
Join date : 2015-08-06
Age : 30
Location : Where bad dreams begin

PostSubject: Re: [solved]ENB graphics bug   Sat Sep 17, 2016 3:19 am

dilligaf109 wrote:
well, i hit "load configuration" in the ENB menu in game and it stopped the flickering/mad colors instantly... don't know if its changed any settings... but yeah

If hitting load hit apply after...i didn't helped to much but you seem to figured it out.
Back to top Go down
View user profile http://perfectlymodded.weebly.com/
dilligaf109
Rookie poster
Rookie poster


Posts : 9
Join date : 2016-04-15

PostSubject: Re: [solved]ENB graphics bug   Sat Sep 17, 2016 3:59 am

alright it might be listed somewhere, but what fixed it for me was actually setting imultisample=4 to 0.  it's probably written somewhere on here but i found it on google.  what i was doing before was disabling ENB features... so yeah imulti=0.  maybe this'll help someone
Back to top Go down
View user profile
dilligaf109
Rookie poster
Rookie poster


Posts : 9
Join date : 2016-04-15

PostSubject: Re: [solved]ENB graphics bug   Sat Sep 17, 2016 4:05 am

and rotten i know this isn't the place but this is some pack you made... i dont know how you don't charge for it, better than most AAA titles your mod pack alone
Back to top Go down
View user profile
 
[solved]ENB graphics bug
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Perfectly Modded :: Forum :: SPM V4.3-
Jump to:  

Free counters!